Skip links
Blossom Bay Decor Календар Коледни добрини

Календар за Коледни добрини

Мили родители, баби, дядовци и всички, които търсят начин да направят Коледните дни наистина специални,

Днес, на Межднародния ден на доброто, бихме искали да ви представим нашия детски Календар за Коледни добрини. Направихме го с много любов и мисъл за най-малките, като чрез него искаме да покажем на децата (а и да припомним на самите себеб си) колко е лесно да правиш добри дела, да им покажем колко е хубаво да помагаш и какво удовлетворение получаваш от направената добрина. С този календар искаме да ви припомним, че Коледа е не само събирането на маса около вкусна храна и чаканите подаръци, но има и дълбок духовен смисъл, обгърнат от доброта, смирение и благодарност. 

Какво представлява Календарът за коледни добрини?

Този календар започва от 1-ви декември и завършва на 24-ти декември. Всеки ден предлага конкретна идея за добро дело, която да бъде изпълнена. Тези идеи не са сложни, но те са специално подбрани, за да внесат радост и ползотворност в ежедневието. Например, 8-ми декември ви предизвика да оставите мила бележка с пожелание към свой близък.

Как да се включите в Коледните добрини?

🎁 Свалете безплатно Календарът за Коледни добрини от тук. Просто добавете безплатния продукт към кошницата си и го поръчайте. Веднага ще ви се появи екран с линк за сваляне. Запазете и/или разпечатайте.

❤️ Изпратете на вашите близки и приятели.

🌟 Споделете вашите преживявания и специални моменти в социалните мрежи с хаштаг #BlossomКоледнаДоброта

Ние вярваме, че доброто е заразно и се надяваме идеята да ви хареса, да я приложите в ежедневието си този декември и да ви донесе повече светлина и хармония в сърцата! ✨🌲

#BlossomКоледнаДоброта #ДобриДела #ДухНаКоледа #СемейниТрадиции

Оставете коментар

Този сайт използва бисквитки.