Skip links

Често задавани въпроси

Какво са обиколниците

Ако искате не само функционална, но и красива вещ, която да добави уникален дизайнерски елемент към детската стая, то тогава обиколниците на Blossom Bay Décor са точно за вас. 

Всички наши продукти са произведени по етичен и устойчив начин на ръка изцяло в България, покривайки съществуващите стандарти за качество и безопасност. Влаганите от нас материали са напълно безопасни за вашето дете: използваме 100% памук със сертификат OEKO-TEX® STANDARD 100 и антиалергичен и антибактериален силиконов пух клас А, произведен за нас от фабрика в България.

Екипът на фирмата ни вярва, че дори и най-дребната вещ, която ни заобикаля, трябва да бъде стилна и качествена и колкото повече мисъл и осъзнат избор използват клиентите преди осъществяване на покупка, толкова по-малко излишни вещи ще се произвеждат, купуват и изхвърлят в световен мащаб. В допълнение, екипът следва правилото, че когато един човек е обграден от малко на брой, но качествени и стилни вещи, избрани с грижа и отношение от него и радващи окото, това неминуемо се отразява и на цялостния мироглед на човека, и на отношението му към всичко останало в живота му.

В унисон с това ние предлагаме обратно изкупуване на обиколника ви, след като вече не ви трябва, като срещу него получавате ваучер за 30% от стойността му, който може да използвате за всичко от нашият сайт. По този начин можем да рециклираме продуктите си и да успокоим притесненията ви какво бихте правили с обиколника, когато той се превърне в ненужна за вас вещ. 

И най-важното: няма да се превърнете в жертва на масовото производство, а ще притежавате уникална вещ, произведена на ръка с много обич в България, подпомагайки местните малки производители, които загиват под натиска на глобалните мега-брандове и конкуренцията на азиатските производители.

Всички продукти на Blossom Bay Decor са изработени в съответствие с Директивата за общата безопасност на продуктите (GPSD 2001/95/EC) на Европейски съюз.

Oбиколникът предпазва ръчичките и крачетата на бебето ви от заплитане между пръчките на леглото, предпазва главата на бебето от удряне в стените на креватчето и изолира от студени стени по-големите деца.

За разлика от други видове обиколници, обиколниците тип плитка на Blossom Bay Décor осигуряват по-добра вентилация на въздуха в креватчето. В допълнение, нашите обиколници са изключително добре напълнени, като по този начин те стоят стабилно и не могат да похлупят лицете на бебето.

Инструкциите за грижа са включени в описанието на всеки продукт. Обиколниците се перат в пералня на 30°, като излизат почти сухи. Оставете ги в легнало положение до пълното им изсъхване. Може също така да ги перете на ръка или да използвате химическо чистене.

По-големите четворни обиколници не влизат в пералня: могат да се перат ръчно или да се дадат на химическо чистене.

Гнездата се разглобяват, като обиколникът може да се изпере в пералня на 30°, на ръка или на химическо чистене. Основата се пере само на ръка.

Спалното бельо може да перете спокойно в пералня. Олекотените завивки се гладят със слаба ютия, само ако е необходимо.

За обикаляне на четирите страни на легло 60х120 см ви трябва обиколник с дължина 330 см, а за легло 70х140 см: 340 см. Дължината на обиколника е по-къса от общата дължина на страните на легълцето ви, тъй като той има обем, който трябва да бъде изваден от крайната дължина, за да пасне точно в леглото.

Ако имате различен размер легло, ако искате обиколникът да покрива само някои от страните или пък искате да разделим обиколникът на части, не се колебайте и ни пишете в Instagram или Facebook и ние ще ви помогнем да получите това, което искате!

Тройният обиколник е с височина 16 см и дебелина ≈ 8-9 см.

Четворният обиколник е със същата дебелина, но е по-висок: 22 см.

Ако искате обиколникът да заема възможно най-малко място в леглото на детето ви, но същевременно да покрива най-много площ, то тогава имате нужда от обиколник SLIM. Плитката му е най-тънкият и трудоемък модел от нашия асортимент. Диаметърът на една тръба е само 4 см, а дебелината на крайния продукт е само 6 см. В същото време височината му е колкото на четворния обиколник ≈ 22 см.

Ако искате различни цветове, които да комбинирате сами, или различни дължини, може спокойно да ни пишете в Instagram или Facebook и ние ще ви помогнем да получите това, което искате!

Доставка

В описанието на всеки продукт сме уточнили времето за изработка и доставка. Опитваме се да се придържаме към тях. Ако имаме много поръчки, винаги коригираме времето за доставка и уведомяваме получателя, така че всеки клиент да знае кога може да очаква доставката. Като правило изработваме поръчките в рамките на 1-2 работни дни, а клиентът ги получава на третия работен ден. Изпращаме всички поръчки с Еконт Експрес АД.

Ако сте поръчали персонализиран продукт, изработката му може да отнеме повече време, като точните срокове изясняваме с вас при всяка конкретна персонализирана поръчка.

Освен продуктите, качени в сайта ни, можем да изработим изцяло персонализиран за вас продукт с различна дължина и с различни цветове. Разполагаме с над 30 цвята и десена, които може да комбинирате както пожелаете! Ако искате да видите наложени комбинации от цветове, само ни пишете в Instagram или Facebook и ще изпратим снимки. Моля обърнете внимание, че цветовете могат да се показват малко по-различно в зависимост от устройството и дисплея ви.

Ако пък имате път към ателието ни, ще се радваме да се видим на живо и да Ви покажем платовете и продуктите ни на адрес: гр. София, бул. Г. С. Раковски 88. Моля само предварително да се свържете с нас, за да сме сигурни, че ще сме на място.

Начини на плащане

Понастоящем поддържаме плащането чрез кредитна/дебитна карта, PayPal, плащането по банков път и наложен платеж. Ако не сте избрали опцията “наложен платеж”, поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на плащането.

На място в ателието ни може също да платите в брой или с карта, само моля да се свържете с нас предварително, за да сме сигурни, че ще сме на адреса.

Изпращаме продуктите си до България, Гърция и Румъния.

Всички пратки изпращаме с Еконт Експрес АД. 

Ако искате може да вземете поръчката си на място от нашето ателие на адрес гр. София, бул. Г. С. Раковски 88. Моля само да ни се обадите предварително, за да сме сигурни, че ще сме на адреса.

Сайтът ни работи с фиксирани цени за доставка както следва:

Държава

България

Гърция

Румъния

До адрес

13 лв.

30 лв./15 €

30 лв./15 €

До офис на Еконт

5 лв.

-

-

 *Моля обърнете внимание, че за всички пратки извън територията на България, опцията наложен платеж не е налична. Всички пратки извън България се заплащат с кредитна или дебитна карта или с директен банков превод при поръчването им.Този сайт използва бисквитки.