Skip links

Общи условия

Предмет

Този документ представлява както (1) общите условия и бележки, така и условията за използване на Blossombaydecor.com, които уреждат използването на сайта, включително сключването на договор за продажба с нас, и (2) споразумение между продавач-клиент за продажба чрез blossombaydecor.com

За нас

Ние сме Джили Интернешънъл ООД, компания, регистрирана в Република България (регистрационен номер 204000932) със седалище адрес на бул. Г. С. Раковски 88, офис 5, София 1000, България („blossombaydecor“, „ние“, „нас“  и „ нашите ”).

Условия за ползване

Този уебсайт се предлага на Вас, клиентът, от Джили Интернешънъл ООД и зависи от Вашето приемане на общите условия, съдържащи се тук. Използването на този уебсайт означава, че се съгласявате с всички подобни общи условия. Може да променим или актуализираме тези условия, така че моля, проверявайте тази страница редовно. Джили Интернешънъл ООД не гарантира точността и не се отказва от отговорност за неточности, свързани с информацията и описанието на който и да е продукт, показан на този уебсайт. Ние си запазваме правото да коригираме всякакви грешки или пропуски и да променяме или актуализираме информацията по всяко време без предварително уведомление.

Отказ от отговорност

Джили Интернешънъл ООД се отказва от всички гаранции и условия по отношение на информацията на този уебсайт, софтуера, продуктите и услугите в него, включително всички подразбиращи се гаранции и условия за подходящо качество, годност за определена цел, заглавие и ненарушаване.

В никакъв случай Джили Интернешънъл ООД или неговите доставчици не носят отговорност за каквито и да било косвени, случайни, наказателни, специални или последващи щети, произтичащи от или по какъвто и да е начин свързан с използването на този уебсайт или със забавянето или невъзможността за използване на този уебсайт или за каквато и да е информация, продукти и услуги, получени чрез този уебсайт, или произтичащи по друг начин от използването на този уебсайт.

Това споразумение се урежда от законите на Република България. С това се съгласявате с изключителната юрисдикция на българските съдилища във всички спорове, произтичащи от или свързани с използването на този уебсайт. Използването на този уебсайт е неоторизирано в която и да е юрисдикция, която не прилага всички разпоредби на тези условия, включително, без ограничение, този параграф. Нито една от страните няма да носи отговорност за неизпълнение на задълженията си, ако такова неизпълнение се дължи на непреодолима сила. Непреодолимата сила е непредсказуемо събитие извън контрола на страните, което не може да бъде избегнато.

Ако непреодолимата сила не престане в рамките на 14 (четиринадесет) дни от датата на събитието, всяка страна има право да уведоми другата страна, че ще прекрати споразумението, без да носи компенсация за евентуални щети.

Важно: Тези условия и предходния отказ от отговорност не засягат задължителни законни права, които не могат да бъдат изключени съгласно приложимото законодателство.

Обезщетение

Вие се съгласявате да защитавате и обезщетявате Джили Интернешънъл ООД и неговите филиали и / или съответните им доставчици и всеки от техните служители, директори, служители и агенти от и срещу всякакви искове, причини за искове, искания, възстановяване, загуби, щети, глоби, неустойки или други разходи или разноски от всякакъв вид или естество, включително, но не само разумни правни и счетоводни такси, предявени от трети страни в резултат на:
1. Вашето нарушение на тези Общи условия или на посочените тук документи;
2. Вашето нарушение на който и да е закон или правата на трета страна; или
3. Използването от Ваша страна на този уебсайт.

Като условие за използването на този уебсайт, Вие гарантирате на Джили Интернешънъл ООД, че няма да използвате този уебсайт за каквито и да е цели, които са незаконни или забранени от настоящите общи условия.

Авторско право

Цялото съдържание и инфраструктура на уебсайта, включително текст, графики, лога, изображения, е собственост на Джили Интернешънъл ООД и е защитено от европейските и международните закони за авторското право. Можете да копирате и печатате по електронен път хартиени копия на страници от този уебсайт единствено за лични, нетърговски цели, свързани с извършване на поръчка или пазаруване с Blossombaydecor.com. Всяко друго използване на нашия уебсайт, включително възпроизвеждане и интернет връзки, е строго забранено без нашето предварително писмено разрешение. Изображенията на този сайт са включени само за разглеждане и не могат да бъдат запазени или изтеглени във всякакъв формат.

Политика за онлайн продажби

По време на регистрацията и подаването на Вашата поръчка, като постави отметка в квадратчето „Приемам Общите условия“, потребителят прави електронно изявление по смисъла на Закона за електронните документи и декларира, че е запознат и приема нашите Общи условия.

Поръчки през сайта blossombaydecor.com се приемат 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.

При пазаруване в сайта blossombaydecor.com бихме искали да Ви уведомим да преглеждате внимателно поръчката си преди подаването, тъй като тя не може да бъде модифицирана след изпращане. Ще получите потвърждение на поръчката в края на поръчката си, както и имейл, който обобщава номера на Вашата поръчка и общата сума на поръчката.

За да се гарантира сигурността на клиентите, в нашата система никога не се съхранява номер на кредитна карта. Ще бъдете пренасочени към прозорец за плащания, където ще въведете данните за кредитната или дебитната си карта. Приемаме следните начини на плащане: Visa, MasterCard, PayPal, директен банков превод и наложен платеж чрез куриерските компании, с които работим. Не приемаме електронни чекове чрез PayPal. Стоките/продуктите се таксуват от кредитната или дебитната Ви карта, когато поръчката Ви бъде направена.

В случай на онлайн плащания или плащания по банков превод, Джили Интернешънъл ООД не носи никаква отговорност за каквито и да било такси във връзка с банкови такси, комисионни или други допълнителни плащания, извършени от Вас или Вашата банка за самата транзакция, както и в случай на обмен на валута, прилаган от банката, издала картата, в случаите, когато валутата е различна от български лев.

Същото се отнася за транзакциите, които Джили Интернешънъл ООД извършва с клиента, независимо дали това става във връзка с възстановяването на всяко плащане към последния, или по някаква друга причина. Разходите, свързани с такива плащания, са единствено за сметка на клиента. Ето защо препоръчваме на нашите клиенти да се консултират с тяхната банка относно допълнителни такси, които могат да им бъдат начислени при онлайн плащания или банкови такси.

Потвърждавате ни, че сте упълномощени да използвате начина на плащане, който ни предоставяте, когато правите поръчката си. Можем да извършим проверка на сигурността, за да потвърдим, че случаят е такъв. Ако начинът Ви на плащане не е упълномощен, ние можем да откажем да приемем Вашата поръчка и няма да носим отговорност за недоставените стоки.

Всички изображения, показвани на сайта, са единствено предназначени да дадат някаква представа за вида на предлагания продукт, вместо да го представят точно. Съответно, някои от изображенията на продуктите (статични / динамични изображения, мултимедийни презентации и др.) може да не съвпадат с външния вид на въпросния продукт. Джили Интернешънъл ООД няма да носи отговорност за такива несъответствия.

Цветът / нюансът на материята също може леко да варира поради осветлението, наситеността на картината и варира устройствата за гледане като мобилни телефони, компютри и др

Ние правим всеки артикул на ръка и направен по поръчка в нашето ателие. Затова, моля, позволете ни 2-3 работни дни, за да можем да направим и изпратим Вашата поръчка.

Формиране на договора

Ще потвърдим приемането на Вашата поръчка за стоки, като Ви изпратим имейл с потвърждение, че стоките са изпратени („Потвърждение за изпращане“).

Договорът между нас ще бъде сключен само когато Ви изпратим потвърждение за изпращане („Договорът“). Тези условия, потвърждението за изпращане и всяка друга информация, свързана със стоките, които сме Ви представили, са включени в договора.

Договорът  ще се отнася само за тези стоки, които са потвърдени в потвърждението за изпращане и няма да бъдем задължени да доставим други стоки, които сте поръчали, докато не Ви изпратим отделно потвърждение за изпращане по отношение на такива стоки.

Доставка

Доставяме нашите продукти, поръчани през сайта blossombaydecor.com само на територията на следните държави: България, Гърция и Румъния. 

Всички пратки изпращаме с куриерска компания Еконт Експрес АД. 

Правим всеки артикул на ръка в нашето ателие, затова предвидете 2-3 работни дни за получаване на поръчката си.

В случай, че сте поръчали персонализиран продукт, моля предвидете 4-7 работни дни за получаването му.

Сайтът работи с фиксирани цени за доставка както следва:

Държава България Гърция Румъния
До адрес 13 лв. 30 лв./15 € 30 лв./15 €
До офис на Еконт 5 лв.

*Моля обърнете внимание, че за всички пратки извън територията на България, опцията наложен платеж не е налична. Всички пратки за Европейски съюз (изключае България) се заплащат с кредитна или дебитна карта или с директен банков превод при поръчването им.


Моля, проверявайте периодично за актуализации относно нашите правила за доставка.

Условия за връщане

Като потребител имате право да анулирате поръчаните стоки в рамките на 14 РАБОТНИ ДНИ от получаването им, в случай че те НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, целостта на опаковката им не е нарушена и стоките са във вида, в който са получени и при условията по чл. 55 от Закона за защита на потребителите на Република България. Транспортните и други разходи за получаване и връщане на стоките са за сметка на потребителя. Уверете се, че използвате уважавана компания за доставка с информация за проследяване или доказателство за куриерски такса, тъй като ние не носим отговорност за загубени или откраднати пакети.

При откриване на дефектен продукт в рамките на 24 часа след получаването и непокътнат търговски вид на стоките и опаковките, ние се задължаваме да ги заменим с нови или да възстановим стойността на платените от Вас стоки, съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите в Република България, в този случай транспортните и други разходи за получаване и връщане на стоките са за сметка на продавача. В случай на несъответствие на стоките с характеристиките, посочени на страницата с описание на продуктите, доставчикът възстановява цялата сума, платена от потребителя, съгласно чл. 59, параграф 3 от Закона за защита на потребителите и в рамките на 14 работни дни от получаването на стоките.

Изпратете върнатите си стоки на следния адрес: България, София 1000, бул. Г. С. Раковски 88, етаж 1, офис 5, телефонен номер за целите на доставката: +359 877 861 900. Първо трябва да се свържете с нас чрез формата за връщане в нашия сайт . Пакети, изпратени без предварително да сте се свързали с нас, няма да бъдат приети. Имайте предвид, че трябва да изпратите артикула обратно към нас в рамките на 14 календарни дни от датата, на която сте получили продукта.

Ако искате да замените артикул, ще трябва да върнете продукта, който вече не желаете и да направите нова поръчка.

Ако имате затруднения при попълването на формуляра за връщане, моля свържете се с нас на office@blossombaydecor.com 

Покупка само за лична употреба

Можете да закупите продукти от този сайт само за лична употреба, а не за препродажба. Изпращайки поръчката си, Вие удостоверявате, че купувате продукти само за лична употреба, а не за препродажба. Запазваме си правото да отказваме поръчки по каквато и да е причина без обяснение.

Мита и ДДС за износ

Стандартна българска ставка на ДДС от 20% се начислява за всички поръчки в рамките на Европейския съюз. Това е включено в цените, показани на сайта. За тези страни, които са извън ЕС, ДДС ще бъде премахнат от общата сума на Вашата поръчка на етапа плащане. Моля, обърнете внимание, че за тези страни ще бъдете задължени да платите ДДС на страната, в която се праща продукта, както и всички съответни вносни мита и данъци. Джили Интернешънъл ООД не поема отговорност за пакетите, държани в митницата, ако тези такси не бъдат уредени от клиента. Клиентът носи единствената отговорност за официалното разрешаване на поръчката. За повече информация относно данъци, мита и митнически разпоредби, моля, свържете се директно с местната митническа служба.

Контакти

Информация, съгласно Закона за електронната търговия на Република България: Джили Интернешънъл ООД, бул. Г. С. Раковски 88, офис 5, София 1000, България, Регистрационен номер: 204000932 IBAN: BG90RZBB91551012005660, Обединена българска банка АД

Регистрация по Закона за данък върху добавената стойност на Република България: BG204000932, e-mail: office@blossombaydecor.comblossombaydecor@gmail.com, мобилен: +359 877 861 900

Джили Интернешънъл ООД е дружество, регистрирано съгласно чл. 3 от Наредба Н-18/2006 г., издадена от Министерството на финансите, като юридическо лице, което извършва продажби чрез електронен магазин със следния домейн: blossombaydecor.com

Сигурна обработка

blossombaydecor.com използва защитена обработка, наречена SSL Encryption Technology, която е индустриален стандарт. SSL (Secure Sockets Layer) е протокол, разработен за предаване на лична информация през интернет. SSL използва личен ключ за криптиране на Вашите данни, включително информация за Вашата кредитна или дебитна карта, така че да не може да бъде прочетена, докато се прехвърля през интернет.

Можем да актуализираме тези Политика и Общи Условия в бъдеще.     

Последна актуализация – май 2023 г.

Този сайт използва бисквитки.